loader icon

Naši kontaktni podatki

in kje nas lahko najdete

Naša lokacija

Tukaj smo za vas

Pri nas lahko rezervirate mizo in tako presenetite svoje najdražje. Ob odlični hrani in pijači boste lahko ustvarjali izjemne spomine. Vedno smo vam na voljo za klepet in pomoč pri organizaciji.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tukaj smo za vas, da poskrbimo, da se imate v naši družbi najlepše.

Sedež podjetja

Unec 239

1381 Rakek

Slovenija

Kje nas lahko obiščete

Ulica 1.maja 1

6230 Postojna

Slovenija

Stopite v stik z nami

Pišite nam

    Follow this link to access Privacy Policy

Naložbo za izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si

Podjetje Štorja pod stopnicami d.o.o. je na javnem razpisu za »Vavčer za digitalni marketing« uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt operacije »Spletna stran, spletne trgovina, rezervacijska platforma in mobilna aplikacija«. Operacija je sofinancirana prek Vavčerja za digitalni marketing.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme ) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Storja pod stopnicami © Vse pravice pridržane - 2020
Pravni poduk | Kolofon

Na vrh